första terminen över, ljuvligt !

Deadline på fredag.. Och det är terminens sista inlämningsuppgift ! :) Påbörjar min andra termin på lärarutbildningen om 2 veckor. Var inne och tittade på kursplanen och litteraturen för kommande kurs och den verkar riktigt intressant. Men mindre intressant att matematik och litt. på engelska ingår i kursen,!
Kursens innehåll fokuserar på bildspråkets betydelse för barns språkinlärning, språk- och begreppsutveckling, barns psyko- och sensomotoriska och perceptuella utveckling. Vi kommer att få arbeta med skapande som färg och form, musik- och rörelselekar, pedagogiskt drama och barns tidiga tal- och skriftspråkutveckling. Läste att boken "kompa enkelt på gitarr" var en av böckerna i litteraturlistan, såååå antagligen blir det även en del gitarr spelande.. wiio denna kursen ser man ju framemot ! 
                                                
Länk till inlägget Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()
Postat av: Frida

Hej!Vad kul att se att det är någon annan från landskrona som också plugga på hkr och speciellt spsk! Jag har läst alla 3 terminener nu och kan verkligen rekomendera de! :) Hur långt har du kommit på din utbildning? Börjat med spsk än? :)/Frida

2011-01-31 - 19:28:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0