Kaninprinsessa

2009-06-28 - 23:35:14

Lördag: 8.30 ringer Moas kompis mamma och väcker oss. Det var dags för den efterlängtade Lisebergsresan :) Bussen gick 10.00 och vi va framme vid 1 tiden. När vi kom in tog jag Moa i handen och släppte inte den förräns vi kom ut igen. fyfan vad folk där va. Köer till karusellerna va på ca 15 - 45 minuter. Det blev i princip bara barnkaruseller, men det va lika långa köer där. Barn har ingen tidsuppfattning och tur är väl de. Sista karusellen innan de va dags att bege sig till bussen blev flumerider. Den va ball, men det tyckte inte Moa. Hon började gråta redan första stupet, andra stupet skrek hon .. En halvtimme senare sov Moa som en kaninprinsessa i mitt knä på bussen ♥ Det känns verkligen underbart att få se din dotter så glad. Jag är gärna arbetslös ett tag till för att bara ha roligt med moa.


Idag va man ju ganska seg från gårdagen, men stranden fick de bli !! Moa, hennes vän Xandra och jag gick ner till halvmånen och la oss på stranden. Sedan kom även Ann-louise, eyad och alex en sväng :) Mkt underbar dag med sol, bad och glass! =D


Hade jag bara hittat min sladd så hade ni fått se foton. Orkar inte leta idag, men de kommer förhoppningsvis när som :)

Mysväder

2009-06-11 - 21:57:51
Regn, regn, regn :( Nu vill jag ha sol och minst +20 grader! Tycker synd om de som tar studenten imorgon. För 3 år sedan på min studentdag va de strålande sol och riktigt varmt =D
Nu när det har regnat så har jag passat på att fixa lite i hemmet. Har ju köpt lite nya möbler som jag monterat ihop. Jag har en ny soffa också, så nu har jag 2 soffor i mitt vardagsrum. Lucas skulle ev. ta den andra soffan eftersom vi fick den tillsammans en gång. Här börjar bli riktigt snyggt nu faktiskt. I helgen ska jag shoppa balkongmöbler, sedan är de bara målning kvar!

Imorgon är det skolavslutning och föreningen på gården har anordnat grillning och glass till alla barnen. Det ser Moa framemot!
På Lördag bär de hem till syrran då hennes sötnos Ronja ska ha 1 års kalas :) Kalaset skulle egentligen äga rum inne på gråen, men eftersom vädret inte ger med sig så blir det hemma hos dem istället.

Snart är det Midsommar och den helgen är jag barnledig. Har inte bestämt mig för vad jag ska göra än. Eftersom jag är barnledig på midsommar så är jag inte det på karnevalen. Synd det inte var tvärtom. Men tänker va barnledig en dag på karnevalen ändå =)

Ha de glassigt!!

Ljuvlig helg med Moa

2009-06-01 - 23:54:14
Denna helgen har varit enormt underbar! I fredes va jag och Moa på bian- vi såg Hannah Montana :) Träffade även Sofie som va där med sitt kusinbarn Moa :) trevligt trevligt! I lördes åkte vi med till sturup och vinkade av mamma som skulle till turkiet. fuskfusk! Men snart åker vi också dit =D Igår hade moa uppvisning med gympan på slottet. Väldans fin dag med underbart väder! Sedan fick Xandra Moas bästa kompis sova över här, och idag blev det citta! :) Det är nog 2 år sedan man va där.

Imorgon blir de inskrivning på arbetsförmedlingen =/ Sedan ut till syster yster så moa får leka med kusinen max :)RSS 2.0