090730

2009-07-30 - 20:20:50

Jag och moa har haft en underbar sommar tillsammans. Hela sommaren har vi varit lediga och kunnat hitta på saker tillsammans. Imorgon är de slut på det roliga för då börjar jag en jobbsökarkurs och moa återgår till dagiset.
Denna helgen ska Moa vara hos sin pappa. För min del blir de kräftskiva hos mor imorgon och tjejmiddag hos annsan på lördag. :)

Ska lägga in lite foto från denna sommaren efter turkietresan :)


Helgens drink!

2009-07-26 - 13:02:55
I fredes va vi och titta på joddla med siv. fan va roligt vi hade fast att alla tappa bort varann. Men vi återförenades inne på knutans fetaste bar. hahaha. Fest på både tåget och bussen in till landets olivers :)

Lördagmorgonen inser jag att de blev för mkt joddlande - Har fortfarande ingen röst! Hela helgen och kommande vecka blir de camomile te med honung och några supar morfin hostmedicin. gaaah

Moa <3

2009-07-16 - 13:38:12Ett barn är ett mirakel
väl värt att vänta på.
Det största och det bästa
en mor och far kan få.

En dotter kan förtjusa
från början med sin charm.
Och gärna blir hon buren
av någon villig arm.

Men snart hon börjar tröttna
på att bara vara rar.
Och livet har så mycket
som lockar och som drar.
 
Den tiden går så fort
från liten tjej till stor.
Dock är hon alltid älskad
långt mera än hon tror.
Turklandet

2009-07-13 - 19:32:29
♣ Om en månad åker Moa, jag, syrrans son Emil, mamma och min kusin till turklandet! ♣
♣ Det ska bli riktigt underbart att åka ifrån Sverige en vecka! ♣

Super fint hotell =D

090708

2009-07-08 - 23:19:24

Ibland känns det som vissa dagar är längre än andra, som idag. Jag hämtade Moa vid 11 tiden hos Fredrik.. sedan blev de raka vägen hem för att städa och rensa bland moas kläder.. Hon växer som ogräs! Annars har man i princip bara suttit på gården med grannarna med en stor kopp kaffe i handen. Dagen har varit så dryg och moa har varit gnällig. Hennes vänner har sprungit ut och in och de ville t.o.m komma in och leka på hennes rum när hon inte ens va hemma.
Imorgon är de karneval och ja hoppas dagen kommer va mer intressantare =D

Sov gott mina vänner :)


                                                                   

party party!

2009-07-03 - 15:24:24
Idag blir de feeest med tjejerna! =D  ♥

30/ 6 - ven med annlouise, patric & danne :)

2009-07-02 - 11:00:38
          

        


        


Annlouise och Jag skulle träffa Danne och patric vid båten kvart över 11. Men tror ni de kom i tid?? NEJ såklart inte dem är killar ju... De hann precis med båten innan den skulle köra ζ .. På båten öppnade vi våra första öl, fint med kall öl när en varm sol står på!!   När vi steg av båten stod Elin där och mötte upp oss :) sedan upp för den satans jobbiga backen för att hyra en tandemcykel.. första gången ja cyklar på en sådan. Men det gick faktiskt bra.. Annlouise fick trampa på mest =P hon satt där framme och styra, vilket gjorde de ganska så knas för mig att ha ett styre där bak som inte ens går att rubba..! Aja det gick att cykla iaf. Danne hade såklart glömt att handla cigg så vi fick stanna vid en butik och handla (bildbevis på fotot uppe till vänster) . haha. Innan vi cyklade ner till kyrkbacken som vi bestämt oss för att bada, sola och supa så körde vi inom lillknuda (Elin). Jag har inte varit i deras hus efter att de gjort om de så jag va super nyfiken.. Riktigt nice va de nu! Ja hade lätt kunnat bo där inne!


         


      

                                                        

Nere vid stranden blev det en del öl och groggar och en massa bad! Danne, annlouise och patric hoppade från piren och kom inte upp igen utan ett skärsår.. haha alla skar sig på stenarna =/ klantigt =P  Efter några timmar på stranden började folket bli hungriga.. Vi begav oss till tunakrogen för att äta och dricka!!.

               


        


Efter tunakrogen blev det en tripp ner till campingen. Killarna körde såklart fel och missade skylten som visar klart och tydligt vart man ska cykla. ;)
RSS 2.0