♥ ♥ ♥ ♥ ♥

2009-12-30 - 23:09:41˜*•. ˜”*°•.˜”*°• Hɑρργ Nєω Yєɑʀ •°*”˜.•°*”˜ .•*˜

Alvin och Gänget 2

2009-12-26 - 00:41:30
Idag var jag, moa, jessica och hennes dotter nellie på bio. Vi såg alvin och gänget 2. Helt okej faktiskt. Barnen skratta en massa så dem var nöjda ! :)Juluppvisning med gympan

2009-12-24 - 10:39:14


Nu har jag äntligen fått fina foto från Moas gympauppvisning den 5 dec :)


Detta var hennes 3:de uppvisning med 4 - 5 års gruppen. Efter nyår börjar hon i den större gruppen som tränar 2 ggr i veckan 1½h/träning. Hon ser verkligen framemot det. Hon är stor då ju ;)

GOD JUL

2009-12-23 - 22:11:05
OCH GOTT NYTT ÅR ;)

orkar inte ..

2009-12-21 - 14:40:57
Tror jag håller jullov i bloggen :) haha

.

2009-12-20 - 23:56:56
..


.......
.....

Snööö

2009-12-16 - 20:35:15

*      Moa och kusinen Ronja* trivs i snön :D            * 

 *            *                                               
                                                           *                *
*      *                      *                   *                                                     *
*                                               *                  
*                     *                              *

*
*              *                                         *                       *
*                    *                                                 *
*
*                                       *            *
*   *             *
*         *                             *
*                                                                                   *
*                          *       *                **    *            *                *                            *                            *                                     *

*                       *                           *                                      *
*                        *                                     *

*                         *
*                                                                                                                             *
 *                          *                                         *

Inga tårar här inte !!!

2009-12-13 - 23:58:34

 
Efter regn kommer sol. Alltså kommer det stråla hela kommande vecka!!

Mitt soltecken - Vågen

2009-12-13 - 00:27:49

Sådan är din natur:

Du tillhör de människor som tycker om att resa mycket. För det mesta blir det också så, även om de allra flesta resorna beställs med tur- och returbiljett. Men med din stora förtröstan och tro på framtiden är det inte omöjligt att några av dina drömmar förverkligas. Du ser verkligen framtiden an med tillförsikt. Du tror på att dina problem skall lösas, och många gånger får du rätt i det.
Du är charmig och har ett behagligt och tryggt sätt. Du är en trivsam sällskapsmänniska och tycker om att ha folk i din närhet. Det ger dig stor trygghet. På ett sätt är du en beroende själ. Du mår inte bra när du måste vara för dig själv, utan trivs bäst i sällskap. Då blir du inspirerad och kan dessutom inspirera andra.
Du är perfekt som kompanjon och att leva tillsammans med. Du tror på din vän och stöttar honom/henne i allt. Din kärlek är trygg, med romantiska inslag och med stor förmåga att förnyas genom åren.
Dina barn får det bra hos dig. Ibland tenderar du dock att vara slösaktig gentemot dem i din strävan efter att de ska få ut det bästa möjliga av livet. Du vill gärna ha flera barn och njuter av att höra barn ropa ditt namn. Då upplever du en stark känsla av välbehag - man behöver dig!
Du söker harmoni och finner det i musik och sköna ting. Du äger ett balanserat sinne och tankesätt. Du har diplomatiska talanger, vilkas baksida kan yttra sig i en oförmåga att fatta beslut. Du känner ibland varken för eller emot en viss fråga, utan både och - du vet inte riktigt hur du ska handla.
Glöm inte bort att folk trivs med dig, så le.
Du är rättvis så länge någon inte trampar in på det revir som du anser vara ditt, för i såfall kan du säga ifrån på skarpen. Du är inte rädd för att ta en strid om du känner dig förorättad och du går då ut mycket hårt, vinner oftast och firar segern ordentligt.
Naturen är ett måste för dig och att bo vid vatten gör att du trivs och stärker dig. Du är framgångsrik i fiske, men det finns alltid någon som fångar en större fisk än du.
Underliv och njurar kan vålla dig bekymmer. Även din rygg är känslig och du bör se till att den inte utsätts för nedkylning. Du är dock rädd om din hälsa och klarar dig oftast bra.
Du får framgång i yrken där ditt neutrala sätt kommer till sin rätt. Juridik, försäljning och värdering passar dig bra. Du är även skicklig i att hantera byggkonsten, liksom du är duktig på att inreda smakfullt, så även i inredningskonst är du kunnig. Ditt leende ger dig framgång inom arbete.

Dina bästa sidor:

Du är en god och fin människa som vill de dina verkligt väl. Du har många goda egenskaper, och många tycker att du är trevlig och charmfull. Du har ett balanserat sätt som gör att folk faller för dina argument.
Du har god smak och ditt hem är vackert inrett, med tonvikt på lyx, utan att för den skull vara vräkit. Du omger dig med vackra föremål, som är väl i balans med din egen elegans.
Du tycker om att vara gift, att ha en partner som du kan ägna din kärlek och omsorg. Att leva tillsammans med dig blir inte slentrian. Du strävar ständigt efter att få förhållandet så nära fulländning som det är möjligt.

Dina sämre sidor:

Du är nyckfull till humöret och blir sur utan att du egentligen vet anledningen själv. Ibland tar du parti för en familjemedlem även om du vet att denne inte har rätt. Detta kan bero på att du är feg och inte vågar säga din egen åsikt. Kanske beror din gnällighet på att du inte anser att din stora vänlighet får den belöning som du anser den vara värd? Kanske är din vänlighet falsk och beror bara på att du söker sällskap för din egen vinnings skull? Du kan nämligen vara både ytlig och bedräglig och drar dig inte för att dominera och manipulera andra.
Du är flyktig och njuter av den ögonkontakt som din charm kan skapa. Du är ute efter sinnliga nöjen och njutningar och faller lätt för romanser. Trots dina kunskaper handlar du blåögt ibland och kan då göra dåliga affärer. Du är mycket beroende av vad andra gör och säger, så beroende att du ibland har svårt att tro på dig själv och din egen förmåga. Då agerar du förvirrat som en åsna mellan två hötappar.

Wille

2009-12-12 - 21:11:34Idag fick jag äntligen träffa syrrans son wille :) så liten och söt han är!!
Oh sugen man blir !!! ♥


:'(

2009-12-12 - 20:39:14

Gaaaaaaaaaaaaaaaaaaah ....  usch  !!!!

Horse´s neck

2009-12-11 - 21:52:55Börja med att skära en spiral av citronskal och lägg den i ett högt glas av is.
Slå på ett par stänk Angostura Bitter och önskad mängd cognaq.
Fyll på med ginger ale och rör om.


Pepparkakor !

2009-12-11 - 17:03:03Nu blir de pepparkaksbak med Moa :)

Luciatåg x3

2009-12-10 - 22:20:17Imorgon ska man skåda Albanoskolans Luciatåg sedan bär de av till ishallen me barnen för att se den årliga Julshowen :) Det är så fint med konståkning :)
Fredag imorgon - alltså fredagsmys med min stora tös Moa !!
Efter helgen blir det 2 Luciatåg till.. Det första blir på albanoskolan i förskoleklassen kl 7.50 och det andra blir såklart på Moas dagis vattentornet kl 16 :) 
Något att se framemot när humöret inte är på topp.

Vågen

2009-12-09 - 22:04:43


Torsdagen den 10 december 2009

Om det finns någon uppgift som måste utföras, är du den första att erbjuda dina tjänster. Du riktigt sprakar av initiativ och motivation. Om du håller på med något slag av samarbete, kommer det snart att visa sig att det är du som har den största erfarenheten.


Finaste <3

2009-12-08 - 02:01:53
För att bli älskad - älska!

2009-12-06 - 23:45:07


Kärleken är en ömtålig blomma som helst ska vattnas varje dag.

Komplimanger är ett av de mest grundläggande kärleksspråken.
Äktenskapet kan inte ge känslomässig trygghet.
Den måste var och en finna på egen hand.

·
Den högsta lyckan i livet är förvissingen om att vara älskad
för sin egen skull, eller rättare: att vara älskad trots en själv.

Det bästa och underbaraste i vår värld kan vi inte se, och inte heller röra vid...
men vi känner det i hjärtat.

Att vänta på glädjen är också en glädje!
Åldern spelar ingen roll om man inte är en ost !?
 

Barn är jordens levande blommor .

2009-12-06 - 15:12:27


Inte en chans att jag kollar mitt barn rakt in i ögonen, känner mig känslokall, obrydd och väldigt ointresserad. avstånd, ålder, inget kan överväga känslan för ett barn. Det ska iallafall inte ske min dotter, om de så kräver 1,2,-30 år så vill jag aldrig någonsin se henne så ledsen och sviken igen. En 5 åring ska inte behöva växa upp i ett otryggt och falskt förhållande. Hur kan en kram vara så svår och sällsynt. Det kräver att man har tid, viljan och framförallt ett vuxet och bekvämt tankesätt innan man besluter sig för att styra och ställa i ett barns liv..
Tragiskt nog ser man ingen vilja eller trygghet. Försöker du bevisa något för dig själv eller din omgivning ?Kärleken till min dotter är obeskrivlig ! Jag fick bli stor, vuxen allt på en gång när moa kom till världen. Det var jag fullt beredd och medveten om. Men inte att jag skulle stå där som 16 åring själv och uppfostra vår dotter, medans han fick tid, sin ungdom, ja you name it..
Efter 5 år, när man fått lite avlastning och stöd från fadern, då har jag som aldrig svikit tydligen fått allt serverat på silverfat ? 


Man kan inte piska in något i barn, men man kan smeka fram mycket ur dem.
Att vara ödmjuk, tålmodig, taktfull, anspråkslös,
hedervärd och modig är inte detsamma
som att vara antingen manlig eller kvinnlig;
 
Det är att vara mänsklig!!


Jag har iallafall något som ingen annan!
Ett öppet och ärligt förhållande med Moa!
Det är vår gemensamma glädje!

It's amazing how you can speak right to my heart

2009-12-06 - 11:03:38Bästa Elvis helgen! Han kan man inte få för mkt av !!

Grattis siis & Patrik till er son

2009-12-05 - 12:01:09Sötaste sötnöt !!
hey hi hello

2009-12-04 - 21:08:21I know you're strong
So don't be wrong
Just say it so
Hey hi hello!

RSS 2.0