30/ 6 - ven med annlouise, patric & danne :)

          

        


        


Annlouise och Jag skulle träffa Danne och patric vid båten kvart över 11. Men tror ni de kom i tid?? NEJ såklart inte dem är killar ju... De hann precis med båten innan den skulle köra ζ .. På båten öppnade vi våra första öl, fint med kall öl när en varm sol står på!!   När vi steg av båten stod Elin där och mötte upp oss :) sedan upp för den satans jobbiga backen för att hyra en tandemcykel.. första gången ja cyklar på en sådan. Men det gick faktiskt bra.. Annlouise fick trampa på mest =P hon satt där framme och styra, vilket gjorde de ganska så knas för mig att ha ett styre där bak som inte ens går att rubba..! Aja det gick att cykla iaf. Danne hade såklart glömt att handla cigg så vi fick stanna vid en butik och handla (bildbevis på fotot uppe till vänster) . haha. Innan vi cyklade ner till kyrkbacken som vi bestämt oss för att bada, sola och supa så körde vi inom lillknuda (Elin). Jag har inte varit i deras hus efter att de gjort om de så jag va super nyfiken.. Riktigt nice va de nu! Ja hade lätt kunnat bo där inne!


         


      

                                                        

Nere vid stranden blev det en del öl och groggar och en massa bad! Danne, annlouise och patric hoppade från piren och kom inte upp igen utan ett skärsår.. haha alla skar sig på stenarna =/ klantigt =P  Efter några timmar på stranden började folket bli hungriga.. Vi begav oss till tunakrogen för att äta och dricka!!.

        



       


        


Efter tunakrogen blev det en tripp ner till campingen. Killarna körde såklart fel och missade skylten som visar klart och tydligt vart man ska cykla. ;)
Länk till inlägget Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()
Postat av: Ann-Louise

Ljuva minnen =)

2009-07-02 - 12:14:21
URL: http://ansansvarld.blogg.se/
Postat av: catrine

Bilderna avslöjar att det var en riktigt solig, varm och mysig dag! "avis"



kramar

2009-07-02 - 23:52:00
URL: http://hanssonhulliganerna.blogg.se/
Postat av: Emelie

vad kul med Ven! :D

2009-07-07 - 03:57:01
URL: http://emeliesvendsen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0